Over ons


 

Wat ruim 35 jaar geleden ooit begon als een jonge ambitieuze chauffeur werkzaam in loondienst, met grote dromen en een visie dat men aan hard werken niet zal sterven.... is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf welke in de regio Venlo haar sporen dik heeft verdient en door opdrachtgevers ook ver buiten de regio Venlo zeer wordt gewaardeerd als logistieke partner.

Door relatief klein te blijven in de loop der tijd is het "contact" met de opdrachtgevers behouden gebleven en voelt men meteen aan waar de wensen en eisen van de opdrachtgever liggen. Het team bij Hovens transport kan dan ook gerust stellen dat ze door en door professionals zijn waar transport door de aderen stroomt. elke aanvraag voor een transportopdracht zien wij dan ook als een uitdaging om onze kwaliteiten te kunnen tonen en onze opdrachtgevers wederom, zoals zij gewend zijn van ons tevreden te stellen.

De vloot is in 2015 uitgebreid met nieuw trekkend materieel welke voldoen aan de Euro6 norm en medio maart/april zal de vloot nog verder worden uitgebreid met nieuw trekkend materieel welke ook voldoen aan deze Euro6 norm. Het rijdend personeel is tevens getraind in het zogenaamde nieuwe rijden, het aspect milieu wordt namelijk ook binnen Hovens transport zeer serieus genomen.